+420 212 812 670|info@zelenazeme.cz

Hlavní informace
 Připojte komentář 
KategoriePředkrmy a občerstvení KuchyněČesky Výživové údaje305kal
4 / 5

Opět děkujeme Evče Fryšarové za originální recept s konopnými ingediencemi. Připravíte ho doslova "za běhu".

Celkový čas

15 min

Přípravy

10 min.

Čas vaření

5 min.

Kvantita

2

Přípravy: 10 min.

Čas vaření: 5 min.

Celkový čas: 15 min

Kvantita: 2

Složení

baby špenát nebo rukola
1 zralé -
avokádo
1 -
bílou cibuli nakrájenou na osminky
1 -
červenou cibuli nakrájenou na osmink
2 lžičky -
třtinového cukru
šťávu z 1 -
menšího citronu (případně půl citronu a půl limety:)
2 -
jarní cibulky nakrájené na kolečka

Příprava

Rozpálenou grilovací pánev potři olejem a orestuj obě cibule ze všech stran.

Z následujících ingrediencí umíchej zálivku: konopný olej (olivový nebo arašídový, třtinový cukr, štáva z citronu nebo limetky, na kolečka nakrájená jarní cibulka).

Avokádo oloupej, zbav pecky a nakrájej na kostičky.

Na talíř připrav baby špenát nebo rukolu, předej grilovanou cibuli, kostičky avokáda a hoblinky parmazánu.

Posypej konopným semínkem a pokapej zálivkou dle chuti. Případně trochu posol a opepři.

 

Dobrou chuť!

 


Připojte svůj příspěvek...
Komentovat jako nepřihlášený uživatel
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Buďte první a připojte svůj příspěvek.

Další informace