Křupavý koláč s hruškami a ovesným pudinkem
- 01.11.2016
- Aktualizováno: 18.01.2023
- Autor: Lucie Garabášová
Používání sezónních surovin je to nejrozumnější a nejvýhodnější :-) Když k nim přidáme další skvělou surovinu - konopí, kterou nám příroda dává, vykouzlíme něco, co všichni milujeme.
Příprava
Recept je na jeden klasický velký plech. Nejprve umelte hrnek konopného semínka a hrnek ovesných vloček. K namletým surovinám přidáme 2 vejce, 2 hrnky pohankové mouky, 3 lžíce cukru a vodu podle potřeby - tolik, aby vzniklo těsto, které lze vtlačit do pekáče.
Korpus pečeme při 180 °C 20 minut.
Zatímco je plech v troubě, nakrájejte 4-6 hrušek na kousky a vařte je 10 minut se lžící cukru a trochou vody.
Hrušky poklademe na korpus, jakmile jej vyjmeme z trouby. Zalijeme je ovesným nákypem a připravíme: 2/3 hrnku ovesných vloček nasypte do alespoň litrové nádoby a dolijte 800 ml vody. Směs promícháme, přivedeme k varu a vmícháme 2 vanilkové pudinky a cukr - množství dle chuti a sladkosti hrušek - cca 2-6 lžic.
Nechte alespoň 3 hodiny odpočívat.
Komentovat jako nepřihlášený uživatel
Ověřeno našimi zákazníky
97 % zákazníků doporučuje náš obchod (z 2252 recenzí)
Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz
-
26. 01. 2023
ID objednávky: 17182409
Mé zkušenosti jsou velmi dobré. Zboží je doručeno velmi rychle a v neporušeném stavu.
-
25. 01. 2023
ID objednávky: 17182387
- Kvalita, rychlost
Vřele doporučuji,produkty pomáhají.
-
24. 01. 2023
ID objednávky: 17182314
Perfektní komunikace, rychlé vyřízení objednávky.