Konopné zelňáky
- 21.09.2016
- Aktualizováno: 18.01.2023
- Autor: Lucie Garabášová
Zelňáky - česká klasika, plná vitamínu C díky kvašenému zelí, která se hodí hlavně jako zdravý snack během chladných večerů u televize. Konopné semínko přídává nutriční hodnotu obsahem bílkovin a omega mastných kyselin.
Příprava
Kyselé zelí vymačkáme a nakrájíme. Všechny ostatní suroviny zapracujeme do konopné mouky. Těsto by mělo být středně tuhé, aby se dobře tvarovalo. Těsto vyválíme stejnoměrně na vymaštěném plechu s nízkým okrajem.
Posypeme konopným semínkem, které trochu zatlačíme válečkem. Pak těsto nožem rozkrájíme na libovolné tvary.
Pečeme v troubě, vyhřáté na 180 stupňů, 30 až 40 minut (prostě do růžova).
Zelňáky tuhnou vychladnutím, proto je z trouby vyndáváme ještě vláčné.
Komentovat jako nepřihlášený uživatel
Ověřeno našimi zákazníky
97 % zákazníků doporučuje náš obchod (z 2256 recenzí)
Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz
-
31. 01. 2023
ID objednávky: 17182679
- Rychlost dodání, objednáte a druhý den zboží doma. Po tel. konzultaci doporučeno na konkrétní problémy.
Zákazník nevyplnil celkové hodnocení obchodu
-
30. 01. 2023
ID objednávky: 17182635
Jsem spokojený.
-
30. 01. 2023
ID objednávky: 17182617
- Skvělá zákaznická podpora
- Na webu není možné platit kartou
Zákazník nevyplnil celkové hodnocení obchodu