+420 212 812 670|info@zelenazeme.cz

Hlavní informace
 Připojte komentář 
KategoriePředkrmy a občerstvení KuchyněČesky Výživové údaje236kal
4.5 / 5

Jablíčka jsou na podzim v kuchyni nepostradatelná surovina. Sladká chuť jablíček dodává vypečenou chuť sladkému i slanému. Dnes pro vás máme recept, kde si můžete pochutnat na bezlepkovém koláči s jablečnou náplní a tvarohem.

Celkový čas

55 min

Přípravy

10 min.

Čas vaření

45 min.

Kvantita

6

Přípravy: 10 min.

Čas vaření: 45 min.

Celkový čas: 55 min

Kvantita: 6

Složení

1 hrnek -
pohankové mouky
5 lžic -
cukru
lžička -
kypřícího prášku
250 g -
tvarohu
180 g -
tofu
4 -
jablka

Příprava

V míse smícháme hrnek namletého neloupaného konopného semínka, hrnek pohankové mouky, 2 lžíce cukru, lžičku kypřícího prášku a 250g tvarohu. Uhněteme tuhé, ale vláčné těsto, které vtlačíme do koláčové, nebo dortové formy.

Náplň 

Tyčovým mixerem rozmixujeme jedno tofu (180g) a jedno jablko s 3mi lžícemi cukru. Nahrubo nastrouháme 4 jablka a 3 z nich vmícháme do rozmixovaného tofu. Náplň natřeme na korpus, posypeme zbylým nastrouhaným jablkem a skořicí a pečeme v troubě přibližně 40 minut. 


Připojte svůj příspěvek...
Komentovat jako nepřihlášený uživatel
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Další informace