+420 212 812 670|info@zelenazeme.cz

Hlavní informace
 Připojte komentář 
KategoriePředkrmy a občerstvení KuchyněČesky Výživové údaje511kal
5 / 5

Hamburger bez masa a naprosto famózní chuti... červená řepa, konopná semínka, bylinky a koření. Víc nepotřebujete, snad jen pečivo :-) čerstvou zeleninu a zálivku, kterou máte rádi. Já většinou přidávám do housky salát z mrkve, rybí omáčky, semínek konopných a zakápnutý olejem.

Celkový čas

30 min

Přípravy

10 min.

Čas vaření

20 min.

Kvantita

4

Přípravy: 10 min.

Čas vaření: 20 min.

Celkový čas: 30 min

Kvantita: 4

Složení

1 velká nebo 2 menší -
červené řepy
2/3 hrnku -
loupaných slunečnicových semínek
1 čajová lžička -
mořské soli, špetka pepře
½ lžičky -
mletého kmínu
1 lžíce -
mletého koriandru
2 lžičky -
sušeného cibulového prášku, můžete použít i 1 čerstvou menší najemno nakrájenou
3 lžíce -
loupaných konopných semínek a loupaných slunečnicových semínek
ovesných vloček
bylinky dle chuti petržel, pažitka, bazalka

Příprava

Červenou řepu oloupeme a nastrouháme na hrubo. Semínka nahrubo rozmixujeme, pak přidáme řepu a vše ostatní, kromě konopného oleje nebo kokosové smetany, ovesných vloček a po 3 lžících semínek a ještě chvilku pustíme mixér. Hrubší směs z mixéru přendáme do mísy a přidáme zbytek ingrediencí.

Následně tvarujte hamburgery, dáme na plech a v troubě na grilu děláme asi 10 minut z každé strany.

Zdroj: www.trinityskitchen.com


Připojte svůj příspěvek...
Komentovat jako nepřihlášený uživatel
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Další informace